Vacature: HR Medewerker (28-36u per week)

Ben jij de enthousiaste HR-medewerker die onze organisatie naar het volgende niveau tilt? Stop dan met verder zoeken want wij zijn ook op zoek naar jou. De Behavior Change Group (BCG) is op zoek naar een energieke, proactieve en sociale collega die uitdagingen met beide handen aanpakt.

Wie zijn wij?

Wij zijn de grootste organisatie op het gebied van gedragsverandering in Nederland. Onze missie? De maatschappij vooruit helpen door problemen aan te pakken met gedragsverandering. Wij geloven dat gedragsverandering de toekomst is als het gaat om maatschappelijke transities binnen thema’s als gezondheid, mobiliteit en duurzaamheid. Wij helpen professionals en opdrachtgevers, zoals de Belastingdienst, de Volksbank, Rijkswaterstaat, Interpolis, ministeries en gemeenten, om de psychologie achter gedrag te begrijpen. Door middel van onderzoek geven we opdrachtgevers advies om gedrag op de lange termijn te veranderen en zo écht verschil te maken. Daarnaast leiden we anderen op tot gedragsveranderaar zodat zij zelf in hun organisatie aan de slag kunnen met kennis over menselijk gedrag.
De Behavior Change Group (BCG) bestaat uit drie labels: Dijksterhuis & van Baaren (D&B), Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. Met zo’n 60 collega’s werken we vanuit hartje Nijmegen aan onze passie voor gedragsverandering. We zijn trots op wie we zijn, hebben een ‘can-do mentaliteit’ en werken vanuit een growth mindset. We zien verandering als een kans om iets nieuws te leren. We experimenteren, maken fouten, geven elkaar feedback en vieren successen. Één keer per jaar gaan we een weekend weg om elkaar nog beter te leren kennen en de neuzen dezelfde kant op te houden. We vieren onze successen jaarlijks op de kerstdag. Maandelijks komen we samen om elkaar bij te praten over de mooie dingen die we doen. Dit sluiten we af met een borrel. Maar bovenal zien en spreken we elkaar dagelijks en genieten we samen van een verzorgde lunch.
Wat ga je doen in deze rol?

Je bent onderdeel van Team Intern. Wij zijn de ondersteunende afdeling van de organisatie. In totaal bestaat het team uit 7, waar jij er één van wordt. Samen met Sterre en Kadeem vorm je het HR Team. Ons doel is zorg dragen dat onze constant veranderende groep collega’s betrokken en klaar voor de toekomst is, zodat zij impact kunnen maken bij onze opdrachtgevers met gedragsverandering.

De BCG is een ambitieuze, jonge organisatie die werkt met de beste gedragsadviseurs, gedragsonderzoekers en opleiders. Alleen door constant aandacht te houden voor de samenstelling van onze groep medewerkers kunnen we voorop blijven lopen in ons vakgebied. Met ongeveer één nieuwe medewerker per maand is recruitment een essentieel onderdeel van onze HR operatie. ChatGPT helpt je steeds vaker bij het opstellen van de vacatures, wat jij alleen maar leuk vindt. Jij houdt je namelijk bezig met de ontwikkeling van onze recruitmentstrategie en werkt aan vragen als: hoe trekken we talent nog beter aan? Hoe presenteren we onszelf in de buitenwereld? Hoe en waar vinden we proactief potentiële medewerkers? De missie van recruitment: we presenteren ons proactief op een authentieke manier en zorgen dat we een groep collega’s hebben die in staat is onze organisatiedoelen te behalen.

Daarnaast zorg je voor een onboarding die helemaal aansluit bij onze cultuur, waardoor nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en weten waar wij als organisatie voor staan. Voor vertrekkende medewerkers zorg je voor een passende laatste periode. Je voert een exitgesprek en denkt mee over een fijn afscheid. De uitkomsten van de exitgesprekken gebruiken we om de organisatie verder vooruit te helpen.

Verder zorg je ervoor dat we onze cultuur doorvertalen in events en communicatie. Onze maandupdates, Kerstdag en jaarlijkse weekend weg zijn terugkerende activiteiten. Jij hebt hier een actieve rol in en vindt het leuk om na te denken over creatieve uitingen die passen bij onze organisatie.

Tot slot zijn er wat operationele taken die jij nauwkeurig uitvoert. Onze systemen zorgen voor duidelijkheid, veiligheid en vertrouwen. Jij zorgt ervoor dat dit in de basis goed ingericht is. Zo hou je verzuimdossiers bij en zorg je dat we op tijd de juiste stappen zetten in het verzuimproces. Je hebt contact met onze salarisverwerker over loon- en/of rooster mutaties en werkt in ons AFAS HR systeem om te zorgen dat medewerkers altijd de juiste informatie hebben over hun verlof, loonstroken en andere informatie.

Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met maximaal 5 jaar werkervaring. Ervaring in recruitment is mooi meegenomen, maar geen absolute must. We vinden je mindset en instelling veel belangrijker. We zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van bovenstaande tekst en zich kan vinden in onze kernwaarden. Onze kernwaarden vormen namelijk het fundament voor onze organisatiecultuur en staan voor alle collega’s centraal. Voor de rol van HR Medewerker verwachten wij de volgende talenten in jouw profiel:

 • Kwaliteit: Je bent consistent en gestructureerd. Je vindt het leuk om soms in systemen te werken en wordt enthousiast van een complex probleem waar je in moet duiken om het op te lossen;
 • Vooruitgang: je bent proactief en neemt initiatief om jouw focusgebieden naar een hoger niveau te tillen. Je stelt jezelf de vraag hoe we dingen vandaag weer een beetje beter kunnen doen dan gisteren;
 • Impact:  In de rol van HR medewerker draag je bij aan het grotere geheel. Door jouw werk maakt de organisatie stappen vooruit en neemt de behoeftes van collega’s altijd mee in je werk;
 • Authenticiteit: Je durft jezelf te zijn en hebt vertrouwen in je eigen overtuigingen. Je gelooft in wat we als organisatie doen en spreekt je uit wanneer er iets gebeurt dat daar niet bij past.
 

Als je in gedachten steeds ‘ja’ hebt kunnen zeggen, kunnen wij een goede match zijn.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen de €2.214,- en €3.690,- o.b.v. 36u. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring stemmen we een passend salaris af;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een opleidingsprogramma met trainingen, intervisie en coaching. Wij geloven dat investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling essentieel is voor je ontwikkeling als professional.
 • Een contract voor 28-36 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding: een NS Business Card of kilometervergoeding. Als organisatie die veel bezig is met duurzaamheid willen we treinreizen stimuleren;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in het centrum van Nijmegen; 
 • Een plekje in ons team vanaf 1 oktober of 1 november

Reageren

Ben je enthousiast? We ontvangen jouw sollicitatie graag op het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lenneke, via het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl of op het telefoonnummer: 06 43204538