Opleidingsmedewerker
(32 - 36 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een collega die ons gaat ondersteunen bij het draaiende houden van ons opleidingsinstituut: de Behavior Change Academy. Je werkt nauw samen met onze opleidingscoördinatoren om ervoor te zorgen dat opleidingsdagen tip-top georganiseerd zijn. Je staat geïnteresseerde kandidaten voor onze opleidingen enthousiast te woord en draait je hand niet om voor het organiseren van een evenement!

Wie zijn wij?

Wij zijn de grootste organisatie op het gebied van gedragsverandering van Nederland. Onze missie? De wereld van gedragsverandering laten groeien en onze maatschappij vooruit helpen: vooruitgang door gedragsverandering. Wij geloven dat gedragsverandering de toekomst is als het gaat om maatschappelijke transities binnen thema’s als gezondheid, mobiliteit en duurzaamheid. Wij helpen professionals en opdrachtgevers, zoals de Belastingdienst, de Volksbank, Rijkswaterstaat, Interpolis, ministeries en gemeenten om de psychologie achter gedrag te begrijpen. Door middel van onderzoek geven we opdrachtgevers advies om gedrag op de lange termijn te veranderen en zo écht verschil te maken. Daarnaast leiden we mensen op tot gedragsveranderaars zodat zij zelf in hun organisatie aan de slag kunnen met onze missie.

De BCG bestaat uit drie labels: Dijksterhuis & van Baaren (D&B), Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. Met zo’n 70 collega’s werken we vanuit het centrum van Nijmegen aan onze passie voor gedragsverandering. We zijn trots op wie we zijn en vinden het belangrijk om naar elkaar om te kijken. We gaan één keer per jaar een weekend weg om elkaar nog beter te leren kennen en de neuzen dezelfde kant op te houden. We vieren onze successen jaarlijks op de kerstdag. Maandelijks komen we samen om elkaar bij te praten over de toffe dingen die we doen. Dit sluiten we af met een borrel. Maar bovenal zien en spreken we elkaar dagelijks en genieten we samen van een verzorgde lunch.

Jij wordt onderdeel van team Behavior Change Academy. Ons team bestaat uit een operationeel manager, people manager, opleidingscoördinatoren en mentoren & docenten. Wij zijn een hecht team en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat we kwalitatief hoogwaardige opleidingen blijven aanbieden in ons opleidingsinstituut.

Wat ga je doen?

Als opleidingsmedewerker zorg je ervoor dat de diensten van de Behavior Change Academy goed blijven lopen. Dit doe je door contact te onderhouden met onze externe opleidingslocaties. Je checkt de beschikbaarheid van deze locaties, maakt reserveringen en zorgt voor briefings voorafgaand aan lesdagen. Je werkt nauw samen met de opleidingscoördinatoren (dit zijn tevens jouw directe collega’s) en ondersteunt hen in administratieve en uitvoerende taken. Je verwerkt alle inschrijvingen voor de opleidingen, bestelt boeken en materialen en verzendt postpakketten. Rondom de vele lesdagen zorg je ervoor dat al het opleidingsmateriaal aanwezig is, verwerk je evaluaties en zorg je ervoor dat alle deelnemers na een opleidingsdag toegang krijgen tot de slides en video-opnamen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële deelnemers van onze opleidingen. Je bent telefonisch, per mail en in de chat bereikbaar en beantwoordt allerlei vragen over ons opleidingsaanbod. Je bent altijd alert op kansen om de dienstverlening te verbeteren: of het nu gaat om een creatief idee voor een relatiegeschenk of een verbetering in een van onze processen. Nieuwe ideeën of verbeteringen moedigen wij alleen maar aan.

Tot slot ben je een kei in het organiseren van events. We wisselen hard werken graag af met plezier maken en dat betekent: regelmatig socials. Zo gaan we één keer per jaar een weekend weg met elkaar en hebben we jaarlijks een uitgebreide kerstdag. Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog kleinere events zoals borrels of teamuitjes. Jij draait je hand niet om voor het opzetten van een mooi evenement en neemt het voortouw in de organisatie.

Jouw talenten

De rol is het meest passend voor iemand met een mbo+ of hbo-opleidingsachtergrond. Het belangrijkste is dat jij als persoon goed binnen de BCG past en dat de rol van opleidingsmedewerker jou op het lijf geschreven is.

Binnen de BCG hebben we een aantal kernwaarden die het fundament vormen voor onze organisatiecultuur en voor iedere medewerker centraal staan. We zijn op zoek naar een opleidingsmedewerker die zich kan vinden in de kernwaarden waar wij voor staan:

  • Kwaliteit: je hebt goede communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor detail. Je bent gestructureerd, werkt efficiënt en je denkt mee over hoe je een steeds betere kwaliteit en service kan leveren aan collega’s en deelnemers;
  • Vooruitgang: je bent leergierig en gelooft dat fouten maken en bespreekbaar maken de weg is naar groei.;
  • Impact: je durft initiatief te tonen, neemt de vrijheid om nieuwe werkzaamheden op te pakken en brengt kansen om processen te optimaliseren proactief in;


Authenticiteit: je gaat graag aan de slag met je eigen talenten en wil jezelf beter leren kennen. Je gaat aan de slag met vragen als: ‘’ wie ben ik als professional ‘’ en ‘’wat wil ik leren ‘’. Wanneer jij in je kracht staat functioneer je het beste;

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2150 en €2460 (o.b.v. fulltime/36 uren);
  • Een contract voor 32 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding: een NS Business Card of een kilometervergoeding voor de auto. Als organisatie die veel bezig is met duurzaamheid willen we treinreizen stimuleren;
  • Een fijne werkplek in een gloednieuw kantoorpand midden in het centrum van Nijmegen;

Reageren

Ben je enthousiast? We ontvangen jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) graag via onderstaand formulier of op het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lenneke, via het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl of op het telefoonnummer: 06 43204538.