Webdesigner (WordPress/Elementor) & vormgever (24 - 32 uur)

Ben jij de creatieveling die met zijn of haar ontwerpen ons merk laat schitteren? Ga jij ons helpen de BCG uit te bouwen tot een nog sterker en consistent merk?

Wie zijn wij?

Wij zijn de grootste organisatie op het gebied van gedragsverandering van Nederland. Onze missie? De wereld van gedragsverandering laten groeien en onze maatschappij vooruit helpen: vooruitgang door gedragsverandering. Wij geloven dat gedragsverandering de toekomst is als het gaat om maatschappelijke veranderingen binnen thema’s als gezondheid, mobiliteit en duurzaamheid. Wij helpen professionals en opdrachtgevers, zoals de Belastingdienst, de Volksbank, Rijkswaterstaat, ministeries en gemeenten om de psychologie achter gedrag te begrijpen. Door middel van onderzoek geven we opdrachtgevers advies om gedrag op de lange termijn te veranderen om écht verschil te maken. Daarnaast leiden we mensen op tot Gedragsveranderaar zodat zij zelf in hun organisatie aan de slag kunnen met onze missie.

De BCG bestaat uit drie labels: Dijksterhuis & van Baaren (D&B), Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. Met zo’n 70 collega’s werken we vanuit hartje Nijmegen aan onze passie voor gedragsverandering. We zijn trots op wie we zijn en vinden het belangrijk om naar elkaar om te kijken. We gaan één keer per jaar een weekend weg om elkaar nog beter te leren kennen en de neuzen dezelfde kant op te houden. We vieren onze successen jaarlijks op de kerstdag. Maandelijks komen we samen om elkaar bij te praten over de toffe dingen die we doen. Dit sluiten we af met een borrel. Maar bovenal zien en spreken we elkaar dagelijks en genieten we samen van een verzorgde lunch.

Team Marketing

Wij zijn team marketing: Kian (marketing manager), Anne (communicatie- en community manager) en Sarah (contentmarketeer). Wij zoeken versterking van een creatieve webdesigner. 

Wij zijn de promotionele motor van de BCG. De BCG maakt impact in de maatschappij door sociaal maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met gedragsverandering. Ons doel is om deze impact nóg groter te maken. Wij versterken de naamsbekendheid, genereren leads en ontwerpen strakke funnels voor een optimale klantbeleving. Wij zien kansen in de markt, gebruiken data om trends te spotten en signaleren kansen en bedreigingen.

Samen streven we ernaar om de verschillende merken van de Behavior Change Group te laten groeien en onze online aanwezigheid en uitstraling te optimaliseren. We gebruiken diverse tools en zijn nieuwsgierig van aard. We blijven graag op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en zijn altijd enthousiast om deze uit te proberen. We vinden het belangrijk dat je met de beste tools werkt zodat je het maximale uit je werk kunt halen.

Wat ga je doen?

Je begrijpt dat webdesign niet alleen draait om de uitstraling, maar ook om doeltreffendheid. Zo heb je inzicht in de psychologische aspecten achter de opbouw van een pagina. Je houdt je bezig met vragen als: ‘’Is de titel boeiend genoeg?’’ ‘’Zijn de knoppen zichtbaar?’’ ‘’Is de lay-out van de pagina goed opgezet?’’ ‘’Is er een aanpassing mogelijk om het aantal conversies te verhogen?’’

Je bent bekend met WordPress, specifiek Elementor, en op de hoogte van plugins en andere ontwikkelingen die websites zowel aantrekkelijker als functioneler maken. Je beheert de webpagina’s en kent de technische opbouw van een website. Bovendien heb je interesse in data: op basis daarvan beoordeel je de effectiviteit van onze online kanalen. Tot slot beschik je over een commerciële instelling. Samen met het team denk je na over de ideale klantreis. Je begrijpt welke route de klant online doorloopt en zorgt ervoor dat dit tot conversies leidt.

Tot slot ben je creatief in het vormgeven van marketing- en communicatiemateriaal. Je maakt banners voor sociale media en ontwerpt brochures met behulp van InDesign en Photoshop. Er is voldoende ruimte om je creatieve ideeën te uiten. In je ontwerpen houd je rekening met zowel marketing- als commerciële aspecten, wat resulteert in aantrekkelijke en functionele creaties.

Jouw talenten

Voorop staat dat wij het belangrijk vinden dat jij als persoon goed binnen de BCG past. We hebben een aantal kernwaarden die onze identiteit vormen. De kernwaarden zijn het fundament voor onze cultuur en staan voor iedereen binnen de BCG centraal. Kun jij je vinden in de kernwaarden waar wij voor staan?

 • Kwaliteit: je bent communicatief vaardig, hebt een scherp oog voor detail, werkt efficiënt en streeft naar de hoogste standaard;
 • Vooruitgang: je krijgt er energie van om een brand groter en mooier te maken. Je bent leergierig, benut kansen om onze organisatie elke dag een beetje beter te maken. Fouten maken mag, wij geloven dat fouten bespreekbaar maken de weg is naar groei;
 • Impact: je durft initiatief te tonen, neemt de vrijheid om nieuwe werkzaamheden op te pakken en brengt proactief kansen in om écht verschil te maken;
 • Authenticiteit: je mag bij de BCG volledig jezelf zijn. Wanneer je jezelf bent sta je in je kracht. Daardoor durf jij je ook uit te spreken wanneer je iets ziet gebeuren wat niet in lijn is met de waarden van de organisatie.


Daarnaast zijn er een aantal eisen voor deze functie. Namelijk:

 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ruime ervaring met het bouwen en vormgeven van websites via WordPress en Elementor;
 • Je hebt een sterk gevoel voor design en UX;
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen en bent in staat om technische issues op te lossen.

Tot slot nog een aantal ‘nice to haves’ (dit zijn geen harde eisen):

 • Ervaring met grafisch werk zoals het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, banners en brochures;
 • Ervaring met InDesign, Photoshop en Illustrator;
 • Je bent bekend met lead- & demand generation.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van min. 24 tot max. 32 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding: een NS Business Card of een kilometervergoeding;
 • Een fijne werkplek in een nieuw kantoor midden in het centrum van Nijmegen;
 • We gaan flexibel om met werktijden en thuiswerken;
 • Een uitgebreid ontwikkelprogramma: wij ondersteunen jou met je ontwikkeldoelen. Iedere collega krijgt bij ons coaching en trainingen om zichzelf professioneel én persoonlijk te ontwikkelen.

Reageren

Vragen? Neem contact op met Lenneke via: solliciteren@gedragsverandering.nl of 06 432 045 83.

Direct solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier. We zien jouw sollicitatie heel graag tegemoet en nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.