Kennisborging

Gedragsverandering is complex. Wil je er na een gedragsveranderingstraject voor zorgen dat de kennis wordt geborgd in jouw organisatie? Wil je je na een opleiding structureel ontwikkelen als gedragsveranderaar? Wij dragen zorg voor de borging van gedragskennis binnen jouw organisatie en verhogen de zelfredzaamheid op het gebied van gedragsverandering. Door middel van detachering of coaching.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Detachering van jonge gedragsveranderaars

Wij geloven in de kracht van jong talent. Onze Behavior Change Talents, pas afgestudeerde gedragspsychologen, detacheren we in jouw organisatie om op intensieve en onderbouwde wijze gedragskennis te implementeren. Tegelijkertijd krijgen ze elke week training om zichzelf als gedragsveranderaar en professional te ontwikkelen.

Gedragscoaching

Een gedragscoach helpt jou bij je (verdere) ontwikkeling als gedragsveranderaar in de praktijk. Een ervaren gedragsexpert, met affiniteit voor coaching, denkt structureel met je mee over inhoudelijke vragen en helpt je met het formuleren en behalen van ontwikkeldoelen.

Gedragslab

Binnen een gedragslab bouwen we samen kennis over gedrag en gedragsverandering op in jouw organisatie. Dit doen we door opleiding, coaching en procesverbetering te combineren.

Wil je meer informatie over één van onze diensten?

Vraag het aan D&B

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons via info@gedragsverandering.nl of 024 663 9627.Wij koppelen je dan aan een van onze gedragspsychologen.

Diensten

Bij D&B veranderen we gedrag op verschillende manieren en in verschillende domeinen. Lees meer over onze werkwijze en expertises.

Blogs

Ontdek nieuwe inzichten op het gebied van gedragsverandering. Onze artikelen staan vol met praktische tips.