Spreekuur

Krijg een uur lang gratis advies van een van onze gedragsexperts over de verandervraagstukken die je bezighouden.

Ga in gesprek

Of je nou beleidsadviseur, communicatie- of hr-professional bent, vaak zijn de obstakels die je tegenkomt in je werk te herleiden naar menselijk gedrag. Dat is niet zo gek: want gedrag is overal. Of je nou inwoners van een gemeente wilt stimuleren tot duurzame maatregelen, een organisatieverandering wilt doorvoeren of communicatiedoelen wilt halen: je zult mensen op de juiste manier in beweging moeten krijgen.

Ben je bezig met gedragsveranderingsvraagstukken en heb je behoefte om te sparren? Vraag een gratis online spreekuur aan, waarin je een uur lang met gedragsexperts van D&B en BCG brainstormt over jouw gedragsvraagstuk.

Tijdens dit digitale spreekuur krijg je een uur lang gratis advies van een van onze gedragsexperts. In dit gesprek proberen zij snel te begrijpen waar je mee bezig bent en vervolgens samen met je te brainstormen over welke volgende stappen jij kunt zetten. Na dit gesprek heb je concrete handvatten en een aanpak om weer verder te gaan met je vraagstuk.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna snel contact met je op om een digitale vergaderafspraak met je te maken.

Aanvraagformulier spreekuur