Opleiding & inspiratie

Wij geloven dat gedragsverandering een krachtig middel is voor vooruitgang. Daarom delen we onze kennis met iedereen die nieuwsgierig is naar gedrag. Wil jij weten hoe gedragsverandering jou of je organisatie vooruit kan helpen? We bieden verschillende vormen aan, in samenwerking met onze gespecialiseerde themateams of met ons zusterbedrijf de Behavior Change Academy.

+

Hoe kunnen wij jou helpen?

Lezingen

Tijdens een lezing staan we stil bij de fascinerende wereld van menselijk gedrag. Ervaren sprekers leggen de basisprincipes van gedragsverandering uit, zoals het herkennen van psychologische motieven en weerstanden. We bespreken concrete, bewezen en soms verrassende technieken om gedrag te beïnvloeden.

Workshops

Tijdens een workshop ontdek je met je team hoe je op een andere manier naar probleemsituaties kunt kijken. We leren je om de mogelijkheden van menselijk gedrag te zien, in plaats van de obstakels.

Incompany opleiding tot gedragsveranderaar

Gedurende zes dagen nemen we jou en je collega’s mee in de wetenschap achter gedragsverandering en leren we jullie stap voor stap om gedrag effectief te veranderen

Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar

De eerste postacademische opleiding tot gedragsveranderaar in Nederland, waarin we professionals binnen zes maanden opleiden tot gedragsveranderaar.

Specialisatieopleidingen

In samenwerking met onze themateams en de Behavior Change Academy ontwikkelden we deze specialisatieopleidingen:

Afval & Gedrag

In drie dagen leer je een vaste werkwijze om effectieve aanpakken te ontwikkelen voor afvalproblemen waar jouw organisatie mee kampt, zoals bijplaatsingen, zwerfafval en afvalscheiding.

Mobiliteit & Gedrag

In vier dagen vergaar je kennis over de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van gedragspsychologie, toegespitst op de praktijk van mobiliteit. Ook leer je hoe je mobiliteitsgedrag kunt beïnvloeden.

Gedragsverandering voor marketeers

In de drie dagen leer je hoe je een succesvolle campagne maakt die menselijk gedrag écht verandert. Want in de kern draaien alle campagnes om gedragsverandering.

Wil je meer informatie over één van onze diensten?

Vraag het aan D&B

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons via info@gedragsverandering.nl of 024 663 9627. Wij koppelen je dan aan een van onze gedragspsychologen.

Diensten

Bij D&B veranderen we gedrag op verschillende manieren en in verschillende domeinen. Lees meer over onze werkwijze en expertises.

Blogs

Ontdek nieuwe inzichten op het gebied van gedragsverandering. Onze artikelen staan vol met praktische tips.